• 01

    Sapédah Udara Komérsial

    Sapédah latihan dipaké pikeun latihan, pikeun nambahan kabugaran umum, pikeun ngirangan beurat badan, sareng pikeun latihan pikeun kagiatan siklus. Sapédah latihan parantos lami dianggo pikeun terapi fisik kusabab latihan kardiovaskular tingkat rendah, aman, sareng épéktip anu disayogikeun.

  • 02

    Palatih Palang Éliptis

    Mesin elips ngagunakeun prinsip yén nalika awak manusa leumpang lalaunan, gancang, atanapi ngalir, jalur gerak tungkak sapertos anu sami sareng elips. Ngaliwatan mékanisme anu tangtu, pedalna ngalir dina jalur elips, sareng jalur elips anu dibentuk ku pedal nungtun suku pangguna. Latihan mesin elips ngajantenkeun tindakan kabugaran tina mesin elips pas sareng léngkah alami jalma éta. Salila latihan kabugaran sacara lengkep, suku henteu lengkep ngantepkeun pedal, anu ngagaduhan pangaruh hébat kana sendi tuur, sareng tiasa ngalaksanakeun otot dahan luhur sareng handap dina waktos anu sareng. , Dianggap salaku terobosan di peralatan latihan aérobik dina taun-taun ayeuna.

  • 03

    Dilipat X-Sapédah

    Sapédah latihan dipaké pikeun latihan, pikeun nambahan kabugaran umum, pikeun ngirangan beurat badan, sareng pikeun latihan pikeun kagiatan siklus. Sapédah latihan parantos lami dianggo pikeun terapi fisik kusabab latihan kardiovaskular tingkat rendah, aman, sareng épéktip anu disayogikeun.

  • 04

    Sapédah Tegak Magnetik

    Baixél sapédah magnét utamina dianggo pikeun nyayogikeun alat manusa ka 1653 alat transportasi gancang anu henteu diwatesan ku daya tahan awak awak sorangan, ngagaduhan koefisien gesekan anu handap 4102, enteng sareng aman, sareng teu ngagaduhan tanaga sareng polusi kakuatan. Éta kalebet rakitan sapédah sareng mékanisme nyetir. Nalika nyetir, jalma ngan ukur kedah ngécagkeun kénca sareng kénca pedal payun. Inti magnét utama dina flywheel ngadorong inti magnét sekundér pikeun muterkeun ngaliwatan kakuatan magnét. Nalika pedal kénca sareng katuhu gancang diangkut, éta dipasang dina magnét sekundér Roda tukang dina inti diputer dina kecepatan luhur. Nalika pedal lirén, dina aksi kakuatan médan magnét, sapédah sacara otomatis tiasa ngarambat jarak jauh.

d7650dd6

Produk unggulan

  • Sapédah
    mérek

  • Husus
    nawaran

  • Wareg
    klien

  • Mitra sapanjang
    USA

Naha Pilih Kami

  • Naon harga anjeun?

    Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

  • Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

    Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Blog Kami